torstai 28. helmikuuta 2019

martan terveiset


Martan kausi oli taas kerran täynnä tapahtumia. Arin sanoin

 " Martan kaa metässä ei ole tylsää hetkee, koko ajan on tapahtumia "
Kokonaisuutena Martan tekeminen oli varmaa ja se on erittäin hyvässä kunnossa. Tänä vuonna hän kunnostautui uimatouhuissa ja supiajot laajentuivatkin maalta veteen - eipä arvanneet supin reppanat, että perässä on peto, joka ui ne kiinni ja tuo rantaan! Eipä oltaisi itsekään heti moista arvattu, sen verran vastahakoisia olivat viime kesän uimatreenit.

Koepuolella Martta starttasi kahdesti. Piirinkisoissa Martta oli toinen ja tyttärensä Matami Mimmi upeasti neljäs! Lohkossa ketut eivät olleet suotuisia ja Martta jäi hakupisteille monen muun tavoin.Harmiakin kauteen mahtui. Juuri ennen vuoden vaihdetta Martta otti omatoimisesti kaksi ilvestä ajoon. Ilvesjahdeissa ollessaan Martta on ollut äärimmäisen varovainen (ja toki silloin ollut aina suojaliiveikssäkin), mutta tällä kertaa katti pääsi kiven alta roppaamaan. Koira ei tästä lannistunut vaan touhu jatkui vielä toista tuntia ennenkuin se onnistuttiin nappaamaan kiinni. Eläinlääkärireissuhan tästä tietty seurasi, reikiä oli koiran etuosassa siellä täällä. Kuin ihmeenkaupalla, naama (ja silmät!) olivat ehjät. Tikkejä ommeltiin päälle kaksikymmentä ja reipas antibioottikuuri päälle.

Muutaman viikon päästä koira oli taas terässä ja ilves Martan ajoon nurin. Kaikkiaan tämä oli Martan kolmas ilves, 22- kiloinen rontti.Kausi päättyi Martan osalta viime sunnuntaina noin kolmen tunnin kettuajoon.

Martalle on suunnitteilla pentuja tälle keväälle, varauksia ja tiedusteluja otetaan vielä vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti