tiistai 30. huhtikuuta 2019

makiksesta muotovalio


Saimaa Easter Dog Show 2019, Imatra - Ruunajoen Milla Makia

KÄY ERI1 SA PN2 SERT NORD VARA-SERT MVA
tuomari : Sophie AspholmMilla Makiasta eli kotoisammin Makiksesta leivottiin Suomen muotovalio Imatran pääsiäisnäyttelyssä. On tainnut pari sertipäivitystä jäädä välistä uupumaan... Ympyrä kuitenkin sulkeutui sinne mistä alkoikin - Makis sai ensimmäisen sertinsä vuosi takaperin juurikin Imatralta ja nyt neiti valioitui siellä neljännellä sertillään. Kyllähän tuntuu mukavalta!

Suuri kiitos valionarvosta kuuluu myös ystävälleni Jennylle, joka on ollut suurena apuna ja neuvona näyttelykuvioissa. Hän myös esitti Makista kahden sertin verran - myös tässä viimeisessä näyttelyssä. Luulenpa, että ilman tätä naista meillä ei olisi esitetty kasvattajaluokkia eikä muutenkaan näinkään innokkaasti lähdetty näyttelyrinkejä kiertämään...?

Makiksen osalta näyttelyringit ovat ainakin hetkeksi kierretty. Toki tilillä oleva CACIB hieman kuumottelee ja heittelee villejä (mutta silti varovaisia) ajatuksia matkasta naapurimaahan toista jahtamaan, mutta katsotaan mitä tuleva eteen heittää. Seuraava ja lähin etappi tällä koiralla lienee kuitenkin näyttelytouhujen ulkopuolella terveystulosten parissa.

Metsästyskausi sujui hienosti niin kauan kunnes lunta oli niin paljon ettei ketut enää juosseet mihinkään. Kauden koestarteissa KEAJ-2, toisessa kokeessa ketut olivat jo valmiiksi louhessa. Hieman hankala kausi lumimäärän suhteen. Josko tuleva kausi sujuisi vähemmillä lumilla...?

maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti