maanantai 9. huhtikuuta 2018

makikselle serti ja cacib


Saimaa Easter Dog Show 2018 - Ruunajoen Milla Makia (Karika Takko x Ruunajoen Martta)

KÄY ERI1 SA PN1 SERT CACIB VSP
tuomari: Matti Hautala


Hiihtotermein - meille sattui Imatran näyttelyyn se pöljä viikonloppu. Perjantaina Martasta muotovalio ja lauantain kansainvälisessä näyttelyssä pikkuinen Makis sai neljännessä näyttelyssään ensimmäisen sertinsä sekä koko kennelin ensimmäisen cacibin! Samalla Makis debytoi ensimmäistä kertaa käyttöluokassa ajettuaan helmikuussa sekä KEAJ-2 että KEAJ-1 tulokset.

Tuomarina lauantaina oli mainio Hautalan Matti, joka kukitettiin alla olevan kuvan ottamisen jälkeen eläkkeelle tuomaritehtävistä. Oli kunnia ottaa vastaan häneltä vielä tämä serti. Hän on ollut meille tykätty tuomari eikä vähiten siksi, että hän on jakanut omille ja kasvateillemme useita sertejä ja on valinnut koiriamme rotunsa parhaiksi/vastakkaisen sukupuolen parhaiksi useammin kuin kukaan muu.


tuomari: Matti Hautala
Rotunsa parhaat lauantaina
ROP SERT CACIB uros Koivukulman Ilo-Jeku
VSP SERT CACIB narttu Ruunajoen Milla Makia


Tätä kirjoittaessa ollaan taas palattu maan pinnalle ja vähän sen allekin. Jos pääsiäisen näyttelyreissut olivat yhtä juhlaa niin lauantain Kerimäen ryhmänäyttely meni täysin poskelleen. Olosuhteet olivat vähintäänkin sohjoiset. Eräs ystävä kuvasi näyttelyreissua kuviokellunnaksi... Ehkä kellunta ei sitten ole Makiksen laji, hihi. Koira ei ollut ollenkaan oma itsensä näyttelypaikalla ja se viesti kyllä kaikin tavoin, että se olisi mieluummin jossain muualla eikä esiintynyt ollenkaan. Muut narttumme ovat juoksussa, joten epäilen vahvasti myös Makiksen oireilleen lähestyviä juoksuja. Mikään muu järkevä selitys ei mahdu kaaliini, ollaanhan kuitenkin ehditty kiertää isoja sisänäyttelyitäkin, joissa ei ole ollut mitään ongelmia - päinvastoin tämä koira on yleensä ollut joukon ilopilleri tilanteessa kuin tilanteessa. Saatiinhan me sentään erittäin hyvä, vaikka olin vähällä jättää menemättä koko kehään.

Tästä kuitenkin jatketaan!


maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti