lauantai 30. joulukuuta 2017

koiramessuilla


Vuoden viimeinen näyttely taisi olla tänä vuonna käsillä useammin kuin kerran. Ensin se taisi olla Ristiinassa, sitten intoonnuin ajamaan Jyväskylään asti. Sen nyt piti olla sitten se vuoden viimeinen. Kunnes sain päähäni lähteä tavoittelemaan junnutitteliä Messukeskuksesta.

Milla Makia kyytiin ja nokka kohti Pohjoismaiden Voittaja- näyttelyä joulukuisena lauantaiaamuna.

Sielläpä sitä Messukeskuksessa Koiramessuilla sitten oltiin ekakertalaisina koko sakki. Mieli oli yllättävän tyyni, vaikka useammassa kohdassa aiemmin jännitti aika tavalla. Ne normaalit peikot - mitä jos koira pelkää ja kerta kaikkiaan jäätyy? Entä jos jäädyn itse? Mitä puen päälle, hametta nyt en kai ainakaan vai pitäisikö sittenkin kun nyt näin hienossa näyttelyssä ollaan, entä jos vilautan kehässä? Entä jos pilaan koiran mahdollisuudet?

Ruunajoen Milla Makia JUN ERI 4

Tittelit ja muut krumeluurit menivät muihin osoitteisiin, mutta tyytyväinen on oltava - erinomainen laatumaininta kansainvälisestä näyttelystä on meille jo jotakin. Makis käyttäytyi kauniisti isoista ympyröistä huolimatta ja vastassa oli joukko kovatasoisia narttuja. Ainoa sertin arvoinen luokassa oli luokkavoittaja. Ja minä puin ensimmäistä kertaa ikinä hameen koiranäyttelyyn enkä tiettävästi vilauttanut. Makis taas oli ensimmäinen ruunajokelainen messukeskuksessa ikinä. Ja me selvittiin!

Hieno kokemus kaiken kaikkiaan, vaikka onhan tapahtuma sen kokoluokan juttu, että taidetaan olla enempi mukavuusalueellamme vähän pienemmissä ympyröissä. Vaan eipä sitä tiedä ensi vuodesta.

maria xx


kuva: Sanna P.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti