keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Joulupukin tuomaa


Joulu alkaa olla takana, mutta kuusi on edelleen pystyssä. Tänäkään vuonna kukaan nelijalkaisista (tai kaksijalkaisistakaan) ei ole onnistunut sitä kaatamaan. Koristeluapua tarjottiin kyllä ja tonttuja on vähän riepoteltu, mutta melko helpolla on luovutettu ja jätetty kuusenkoristeet ja tontutkin rauhaan.

Kinkkua ja muita herkkuja on syöty niin että navat ruskavat, koiratkin ovat toki saaneet osansa. On rapisteltu lahjapapereita, vietetty yhteisiä rapsutteluhetkiä  ja metsäänkin ehdittiin. 

Joululahjojakin ilmaantui kuusen juurelle ja jo hieman ennakkoon yhdestä paketista paljastui kennelimme nimeä kantava kyltti. Se on kerrassaan upea ilmestys!Mörkö toimi kuvausassarina. 
Joulupäivänä kävelin kyltti kainalossa savusaunalle, kuvittelin sen näyttävän upealta harmaita hirsiä vasten. En ehkä ollut väärässä, mutta vähintään yhtä hienolta kyltti näytti nokisia hirsiä vasten sisällä saunassa.
Loppusijoituspaikkana savusauna ei tietenkään tule olemaan. Inspiraatiota kuvauspaikka sen sijaan tarjosi ja haaveilenkin harmaista laudoista tehdystä "telineestä". Ehkä joskus sitten palataan siihen.

Mikäli vastaava tai muu koira- tai metsästysaiheinen kyltti tai koriste-esineet kiinnostavat kannataa kurkata Huntsteelin kotisivut tai Facebook-sivu. Roduissa ja aiheissa löytyy ja aina kannattaa kysäistä, jos valikoimasta ei jotain tiettyä löydy. Mutta omalla vastuulla sitten - on meinaan sen verta kivoja tuotteita.

Alkoi jo vähän himotella pienempi tervetulokyltti ulko-oveen. Ainakin tämä iso kyltti on niin taitavasti ja pikkutarkasti tehty, että on se vaan hienoa kun joku osaa! Ja kotimaisesta osaamisesta maksaa ilomielin.

Maria xx* kyltistä saatu alennusta blogiyhteistyönä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti