sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Kertun pennut - 3 viikkoa


Jos minulla olisi kaikki maailman aika, katselisin vain koiranpentuja.

Kirjoitin noin oman blogini puolelle ja kirjoitan sen tähänkin. Päivät kuluisivat leppoisasti pentulaatikon vieressä kylkeä käännellen pentujen tahtiin. Sitten syötäisiin, välillä nahisteltaisiin sisarusten kanssa ja kurkistettaisiin pentulaatikon ulkopuoliseen maailmaan.

Eilen vierailtiin Kertun kotona rotinoilla pentuja ja Kerttuakin paijaamassa. Pentulaatikosta meitä katseli tasalaatuinen katras uteliaita ajokoiranalkuja sekä silminnähden lapsukaisistaan ylpeä Kerttu. Pieniin suihin on alkanut ilmaantumaan hampaita ja nenät ovat jo lähes mustia. Kovasti laatikossa myös taaperellaan ja ilmaistaan äänekkäästi, jos jokin asia ei miellytä. Kertulla on kuitenkin maitoa riittänyt ja vielä hermojakin imettämiseen, joten masut pullollaan olevista pienokaisista kuului nyt lähinnä tyytyväisiä ynähdyksiä. Perheen mäyräkoira sen sijaan huokaili hieman kateellisena koiraportin takana - hän kun olisi kovin innokas hoitotäti lapsukaisille.

Eipä mene kuin hujaus ja hoitotädillä tulee tukalat paikat, kun nämä yhdeksän pistävät ranttaliksi koiranpennun innolla ja uteliaisuudella.

- maria

ps. yhteystiedot ja pentuinfo kuvan alla. ;)Vielä muutama pentu vapaana
Pennut myydään perheenjäseniksi metsästäviin koteihin.
Luovutus 13.5. alkaen, kun pennut 8-viikon ikäsiä. Hinta 600 € 
Tiedusteluja ja pentuvarauksia otetaan vastaan numerossa 0406618995 / Matti

Edelliset jutut ja kuvat Kertun pennuista:
Kertun pennut
Pentuja tuloillaan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti