perjantai 21. huhtikuuta 2017

alkuvuoden näyttelyt


Siinäpä 7-kuinen pikku-Makis ihkaensimmäisessä näyttelyssään. M'oon vieläkin ihan hämmentynyt, kuinka kauniisti ja sulavasti neiti hallissa ja kehässä käyttäytyi. Kaikille heilutettiin häntää, mittatikkukaan ei kummaksuttanut. Eikä tuo ulkomuotokaan nyt niin pahalta omaan silmään näytä. Mukana reissussa oli myös Taika.

Makis // Kouvola rn 4.3.17 Pentuluokasta kp ja ROP-pentu. Seuraava startti piakkoin junnuissa.


Taikan kanssa viime syksyn viimeisestä näyttelystä haaviin jäi varaserti. Kun minulle puolivitsillä ehdotettiin tammikuista tyttöjenmatkaa Viroon, olin heti pakkaamassa itteäni ja Taikaa matkaan. Ja mikä reissu meillä olikaan! Matkan varrella oli monta monituista ensimmäistä kertaa ja matkassa olevat koirat osoittivat pärjäävänsä missä tahansa ympäristössä - vähän jos piti jalkojaan nostella maassa lojuvien irlanninsusikoirien yli täpötäyteen ahdetussa hallissa - tervepäisiä otuksia. Reissu ylitti odotukset kaikinpuolin...

Narva, Viro 21.1.17 Taika AVO ERI1 SA PN1 SERT ROP RYP2
Narva, Viro 21.1.17 Myrtti AVO EH

Narva, Viro 22.1.17 Taika AVO ERI2 SA PN2
Narva, Viro 22.1.17 Myrtti AVO ERI1 SA PN1 ROPTaika // Kouvola rn 4.3.17 AVO ERI1 SA PN1 SERT VSP

Taikasta siis ensimmäinen oma sertikoira, kasvateillehan viime kaudella muutama jo naarattiinkin.

Martan näyttelykausi on myös avattu ja sitä onkin tarkoitus käytellä tässä keväällä ja alkukesästä nyt ainakin. On noita valionarvoja sille kertynyt käyttöpuolelta sen verran, että paineet on aika kovat, olisihan se hienoa vielä muotovalioksi kruunata. Vaan varasertejä on kerrytetty siisti pinkka... jospa ne vielä kirkastuisivat, vaikka kieltämättä "häviäminen" vähän jo kirpaisee.

Martta // Hirvensalmi rn 15.4.17 KÄY ERI1 SA PN2 VASERT
Taika // Imatra kv 16.4.17 AVO ERI1

Ei hassumpi startti, vaikka ite sanonkin. Tästä jatketaan.

maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti