sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

MARTTA - LAPPEENRANTA KV 26.3.16





Ekojen kertojen päivä. Jaahans, kun metsästys- ja koekausi on ohi, alkaa meidän tyttöjen harrastukset. Martan kanssa aloitettiin näyttelykausi Lappeenrannan kv-näyttelystä. Pikkusenhan se jänskätti ainakin allekirjoittanutta, kun kyseessä oli molempien ensimmäinen sisänäyttely sekä ensimmäinen kv-näyttely. Martta otti paljon lunkimmin makoilemalla pitkin tekonurmea...

Kotiintuomisina tulos PN2 SA VASERT VARACA. :)
" Erinomainen rotutyyppi. Kaunis nartun pää. Hyvä, pitkä ja linjakas runko. Raajojen kulmaukset ja liikkeet hyvät. Eturinta saisi olla vahvempi. Lyhyt, karkea karvapeite. Loistava väritys.... " 
Mikäs tuollaista arvostelua on kuunnellessa ja lopputuloskin lämmittää. Ei näitä ennen ole meille jaettu. Leppoisin mielin näyttelyihin lähdetään kuitenkin tästäkin eteenpäin ja katsotaan, mitä tuomari on koirasta mieltä. Ehkä vähän korkeampi kilpailuvietti voisi olla esittäjälle hyväksi, mutta tässä touhussa, jos missä pahoittaa helposti vaan mielensä - kun ei ne koiran ajotaidot näyttelykehässä paljoa ratkaise. Eikä se tuomari katsele koiria niiden samojen ripsien alta kuin omistaja tekee - tottakai oma koira on aina kaunein. Kaikki otetaan, mitä annetaan ja toki parhaamme tehdään, tänään se vei meidät tähän tulokseen.

Martalle on suunniteltu muutamia näyttelyitä tähän kevääseen, seuraava ensi viikonloppuna. Juoksuja ei vielä ole kuulunut, joten katsellaan vähän niiden mukaan tuota näyttelykalenteria sen kanssa. 

- Maria

PS. Mukavaa pääsiäistä!



kuvat näyttelystä: Sanna
(alin kuva paras narttu kehän loppusijoituksista)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti