sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Huippukelit

No nyt se on pupu ammuttu Ruskallekkin! Tunnin ajo se oli ja ihan nakutteli kuin vanha tekijä. Saalis ei ihmeemmin kiinnostanut, hyvä ettei pelottanut. Sisälmykset ei oikein maistuneet ennenkuin illalla kun olivat jäähtyneet. Ihan kuin pentu olisi ollut loukkaantunut kun menin pelikaverin poistamaan muonavahvuudesta.
Kattelenpaha muualle
Taika kunnostautui eilen ajamalla yli kuuden tunnin ajon. Olihan siinä hukkiakin välissä mutta kaikki selvitti ja otin ajosta kiinni. Jänis yritti alkuun eksyttää koiran juoksemalla ajettua jälkeä useamman kerran, ja ajon alussa siihen hukkaa tulikin mutta mitä pidemmälle ajo jatkui sen varmempaa se oli, eikä jäniksen "tolitus" enää haitannut. Jänistä ei vahingoitettu :)
Melko pieni reviirinen jänis
Martan kanssa kävin porukan kettujahdissa naapurikylällä. Hyvin oli jälkienhakijat työnsä tehneet, kettu oli jo kierretty valmiiksi lenkkiin. Eipä muuta kun koira irti. Ajo alkoi melko pian ja päättyi yhtä pian. Reikään meni. Samaan aikaan passi oli nähnyt toisen ketun, siispä koira kiinni ja sinne. Ei siitäkään pitkää ajoa tullut kun kettu päätti mennä siirtolohkareen alle. Luolakoiraa ei mukana ollut joten sinneppä jäivät molemmat ketut. Ensi viikonloppuna jatkuu, ja päättyy..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti