maanantai 7. syyskuuta 2015

Sitäsuntätä

Kausi avattu, ajon pätkiä kuunneltu, jäniksenpoikia nähty ja superkoiria. Ajot on olleet tosiaan vähän lyhyenläntiä pölläytyksiä niinkun näin alkusyksystä tuppaa olemaan, millon ajoon sattuu kaljapullon kokonen sutti tai suppari tms. En kyllä olisi hyvin pitkiä ajoja antanut koirien ajaakkaan kun mittari on näyttänyt monena päivänä yli 20 asteen lukemia.
Yhtään kettuajoa ei ole vielä ollut. Alkukesästä kylällä oli löytynyt kuolleena pari repolaista, mikä lie tappanut ja onko enemmänkin kuollut? Männessä näkkee onko vai ei.
Nuoriso-ryhmän ainoa kotiin jäänyt jäsen (Ruska) oli tänään antanut metsässä ääninäytteen, kohde vaan oli vielä tässä vaiheessa väärä, pyy. Mutta olen aivan varma kun jänis edestä lähtee tai tuoreet jäljet löytyy niin ajo lähtee. On hän kyllä jo aiemmin ajanut iso-sisko Taikaa mm. lauantaina kun karkasi Taikan kanssa metsään.
Samoilla reissuilla kävi vähän nolompi juttukin kun jäi supin loukkuun kiikkiin. Ääntä tuli kun saunan katolta, että nyt on hätä tule äkkiä ukko appuun.
Sitten kotia ja suihkuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti