keskiviikko 27. elokuuta 2014

Treeniä treeniä treeniä

Kas kummaa kun sattu nuo kesälomat just alkamaan elokuun 20. jälkeen. Se tietää, että koirat saa taas kyytiä!
Aloitetaan vanhimmasta eli Siiristä (Rilla on jo eläkeläinen): Ensimmäisenä iltana ei löytänyt hyvästä yrityksestä huolimatta, seuraavana aamuna noin tunti hakua, ajoa 3 tuntia ja ajosta kiinni , mukaan mahtui yksi puolentunnin hukka ja muutama pienempi.
24.8. hakua parisen tuntia ja sen jälkeen suoraviivaista ajoa suoraan Martan harjoitusmaastoon ja pian sen jälkeen loppuhukka tielle, ajoa noin puoli tuntia, ajettava saattoi olla kettu.
27.8.hakua puolitoista tuntia, ajoa tunti jonka jälkeen koira kiinni. Ajettava oli pieni jänis. Otin muutaman videonpätkän kun tykkäsi esiintyä tämä jänis.
Martta irti 20.8. aamusta, haki noin 2 tuntia ja ajoi 20 minuuttia, tuona aikana pupu ennätti tehdä melkoiset syheröt pienelle alalle että siihen se ajo sitten loppui.
22.8. hakua taas pari tuntia ja ajoa 20 minuuttia ja loppuhukka tielle.
24.8. haki 10 minuuttia ja kiivasta ajoa saman verran, mysteeriksi jäi mikä tämä otus oli. Tunnin parin päästä tuli sitten Siirin ajo samaan maastoon jota yhdessä vähän matkaa jatkettiin. Kiinni otettaessa huomasin, että Martan kirsussa oli noin 4 cm haava, olisiko ollu piikkilanka tms. Huilia siis tälle koiralle.

Taikaa olen käyttänyt pieniä pätkiä aamusta ja illasta. Yksi noin puolen tunnin ajo on saatu, Taikan haukku on kyllä kivaa kuultavaa, se on kuuluva ja melko tiheä (tiheys n.100 max)sekä intohimoinen. Haku ei vielä ole niin määrätietoista kun se voisi olla. No koirahan on vasta vuosi ja risat.

Niinkun näkyy harjotusta vielä tarvitaan ainakin nuorimmaisille. 
Yritetään päivittää tapahtumia vähän viimeaikaista innokkaammin, mm. näyttelyissä on käyty. Maria lupasi raapustella jotakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti