tiistai 29. elokuuta 2017

uudet ruunajokelaiset - pojilla nimet


Pienet herrat ovat virallisia koirakansalaisia. On sirutus ja eläinlääkärin tarkastus suoritettu, jokaiselle keksittiin nimi ja pennut ovat rekisterissä. Nimistä käytiin tälläkin kertaa pientä vääntöä, mutta omasta mielestä pienillä pojilla on nyt vahvat ja maskuliiniset nimet. Vapiskaa ketut!

Tässä he ovat - Ruunajoen Marski, Murska, Myrsky ja Mörkö.
Marski

Emänsä Martan tavoin viihtyy hieman enempi omissa oloissaan eikä pidä itsestään suurta meteliä. Mikään tossukka hän ei kuitenkaan ole eikä hänen ylitseen kävellä noin vain. Ääntä lähtee tarpeen vaatiessa.Murska

Porukan pienin, mutta ei suinkaan vähäpätöisin.  Pitää puolensa pelottomasti. Tutkailee reippaasti ja omatoimisesti ympäristöään, kiertelee usein näkymättömiin pihapiirissä.
Oikein reipas kettukoiran alku.Myrsky

Myrsky näytti heti silmänsä avattuaan, että hän aikoo olla porukan pomo. Metkut eivät ole siitä muuttuneet vaan pientä jäynää ja komennusta pidetään yllä tuon tuosta. Ehtii hän komennukseltaan tutkia myös pihamaata, joka laajenee koko ajan.Mörkö

Katraan "valkoisin" pentu. Söpö ulkonäkö voi pettää, sillä Mörkö on osoittanut olevansa täpäkkä pakkaus. Hänen ruokakupilleen ei toisilla ole asiaa. Rohkea luonne, porukan seikkailija, aina ensimmäisenä kohtaamassa uusia asioita.


Katras vaikuttaa niin tasalaatuiselta, että on mahdoton löytää suuria eroavaisuuksia luonteissa tai käytöksestä. Reippaita, hyviä pentuja kaikki! 

Oletko kaveria vailla pienpetojahtiin? Soita ja kysy lisää, vielä pari pentua kotia vailla.
Ari puh. 0505281790

Katso myös muut jutut pennuista:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti