keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Uutta koirien kaulaan

Olenpas onnistunut lusmuamaan näistä hommista aika ansiokkaasti! Ehkä hyvä niin - on säilynyt jonkinlainen taso tässä blogissa. Heh. Nyt kuitenkin on "pakko" esitellä ajokkien uudet pannat, ovat nimittäin sen verran vetävät vermeet. Seuraa kuvatulva...

Tovin jos toisenkin, olen saanut etsiskellä Neri-koiran pantoja milloin mistäkin. Niillä on ollut kumma taipumus kulkeutua ajokoirien asumukseen ja jäädä sille tielleen. Niiden pantakalusto oli jotenkin retuperällä, eikä määrä ollut lisääntynyt suhteessa koirien määrään. Niinpä kun näin erään kasvattimme kaulassa valloittavan pehmeän pannan, olin heti utelemassa, mistä se on peräisin.

Kun sain tilauksen vetämään, kesti tasan kolme päivää kun jo ikionnellisena nostin postilaatikosta lähetyksen toinen toistaan söpömpiä pantoja! Nyt kelpaa ajokkien lenkkeillä mittatilauspannoissaan.


Tosiaan, pannat on koirien omien mittojen mukaan valmistettu, ja mikä parasta Suomessa. Niihin on valittu omien toiveideni mukaiset aiheet ja pehmusteet - kettukuningattarelle kettua, jänisvaliolle tietty pupuaihe ja nuoremmille vähän jotain hassua.

Pannoille jäi hintaa vähän päälle kymppi postikuluineen per kuono - ja sen olen valmis maksamaan kotimaisesta, käsinvalmistetusta pientuotannosta milloin vain!

Ai, mistä näitä saa? Kurkkaapa Suvituikun "Kotikutoiset" Kaulapannat!


Nuorimmaisten ymmärrys ei oikein riittänyt siihen, että olisi pitänyt poseerata. Varsinkin Ruska veti homman ihan lekkeriksi. Siiri taas ei vaivautunut kuvattavaksi ollenkaan!


Näyttelyturneella on kierrelty pitkin kesää ja niistä riittäisi kuvia tännekin laitettavaksi, jahka allekirjoittanut nohevoituu asian suhteen... Loppukaneettina todettakoon, että Martta antaa meidän jännittää edelleen eli ei pentuja toistaiseksi.

- Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti